killinggängets nio etiska regler för sansad underhållning

  1. vi, killinggänget, lovar och bedyrar, att hålla vår underhållning inom gränserna för god smak. vi ska påminna oss själva om att vår uppgift är att bistå andra, i huvudsak barn, med ren, sansad humor. vi ska påminna oss själva om att en god underhållare roar andra genom att driva med sig själv och aldrig på bekostnad av andra människor.
  2. vi, killinggänget, lovar och bedyrar, att dagligen sköta vår hygien. en god och sansad hygien uppskattas av både kolleger, medarbetare och publik. den goda hygienen fungerar dessutom som en slags garanti. vi kanske inte alltid lyckas i vårt uppsåt att underhålla, men vår hy är len och vårt hår doftar äpple.
  3. vi, killinggänget, lovar och bedyrar, att ständigt hålla en öppen dialog med vår publik. om folk har kritik eller synpunkter på vårt arbete så är de alltid välkomna att skriva till oss. vi lovar att bemöta all kritik med ett signerat färgfoto av oss själva och förutsätter att detta effektivt kommer att tysta all eventuell kritik.
  4. vi, killinggänget, lovar och bedyrar, att en eller flera av oss, har psykiska problem. psykiska problem är grunden som all komedi vilar på. om en underhållare påstår sig vara frisk i huvudet kan ni spotta den underhållaren i fejan. tvi, tvi, tvi, kan ni säga. du är ingen riktig underhållare. du är en bluff.
  5. vi, killinggänget, lovar och bedyrar, att inte älska med barn. att älska med barn är både olagligt och mycket skadligt för barnen. oavsett hur skönt det kan vara för oss vuxna, måste vi sätta barnens väl och ve i första hand. för oss är saken enkel. om ett barn frågar: vill du älska med mig?, så svarar vi genast: jag är mycket smickrad, men nej tack.
  6. vi, killinggänget, lovar och bedyrar, att aldrig glömma ett ansikte. ni kan visa oss vilket ansikte som helst och vi kommer aldrig att glömma det. detta är en garanti. om vi trots detta inte minns ditt ansikte beror det på att du påminner om någon annan.
  7. vi, killinggänget, lovar och bedyrar, att aldrig smuggla in heroin i landet i en plastpåse i analen. om plastpåsen skulle spricka skulle vi troligen komma till skada, kanske dö. och då skulle vi inte kunna uppfylla en enda av de etiska regler du just läst.
  8. vi, killinggänget, lovar och bedyrar, att lägga på ett kol. allting går lite väl långsamt nu. men vi kan redan nu garantera att vi kommer att ställa om klockan till sommartid när det blir dags att ställa om klockan till sommartid.
  9. vi, killinggänget, lovar och bedyrar, att alltid frankera med rätt porto. vi förstås att det med alla omstruktureringar är väldigt lätt att bara smälla på ett frimärke, istället för två, men så tänker vi alltså inte göra. vi tänker frankera våra brev med två frimärken, då två frimärken krävs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0